Sponsors


Phidra accountants en adviseurs

Phidra is een jonge en dynamische dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeels- en HRM-ondersteuning, administratie en interim-oplossingen met professionals die in diverse disciplines actief zijn. Of beter gezegd: proactief zijn. Vanuit onze deskundigheid kijken we niet alleen terug op behaalde resultaten, maar we richten onze blik vooral vooruit. Hoe kan het beter? Kritisch zijn waar het moet, adviesgericht waar het kan. Phidra heeft kantoren in Haarlem en Alkmaar.

Eyemation

Eyemation beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebeid van industriële automatisering en is up to date op het gebied van de nieuwste normen, richtlijnen en technieken. Naast de bij vele aanwezige theoretische kennis beschikt Eyemation ook over een zeer ruime praktische kennis opgedaan in de industrie door ook zelf als eindgebruiker met de installaties en materialen te werken.

Reyez!

Reyez! is een creatief digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Met veel passie combineren we creativiteit met de nieuwste technieken om merken en mensen te verbinden. Altijd met focus op de juiste gebruikerservaring en het behalen van jouw doelstellingen.

Social Leisure

Maatschappelijke leisure-accommodaties worden vaak gezien als kostenpost voor de gemeente, of worden geëxploiteerd door een grote partij die geen banden met de gemeenschap heeft. Social Leisure Coöperatie (SLC) wil dat maatschappelijke leisure-accommodaties weer stevig en zelfverzekerd in handen van de gemeenschap komen. SLC draagt daarom een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel uit en wil lokale krachten landelijk verenigen. Op die manier creëert SLC sociale impact: met lokale aandacht en landelijke daadkracht!

Bedrijfswagenland.nl

Op Bedrijfswagenland.nl kunt u uw gebruikte bedrijfswagen of vrachtwagens eenvoudig en snel online veilen. Na uw aanmelding plaatst u in een handomdraai uw tweedehands bedrijfswagen of vrachtwagen op de site. Deze is dan zichtbaar voor meer dan 300 actieve kopers. Zo verkoopt u uw voertuig met de minste tijdsinvestering voor de beste prijs.