Sponsors


Reyez!

Reyez! is een creatief digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Met veel passie combineren we creativiteit met de nieuwste technieken om merken en mensen te verbinden. Altijd met focus op de juiste gebruikerservaring en het behalen van jouw doelstellingen.

Phidra accountants en adviseurs

Phidra is een jonge en dynamische dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeels- en HRM-ondersteuning, administratie en interim-oplossingen met professionals die in diverse disciplines actief zijn. Of beter gezegd: proactief zijn. Vanuit onze deskundigheid kijken we niet alleen terug op behaalde resultaten, maar we richten onze blik vooral vooruit. Hoe kan het beter? Kritisch zijn waar het moet, adviesgericht waar het kan. Phidra heeft kantoren in Haarlem en Alkmaar.

Bedrijfswagenland.nl

Op Bedrijfswagenland.nl kunt u uw gebruikte bedrijfswagen of vrachtwagens eenvoudig en snel online veilen. Na uw aanmelding plaatst u in een handomdraai uw tweedehands bedrijfswagen of vrachtwagen op de site. Deze is dan zichtbaar voor meer dan 300 actieve kopers. Zo verkoopt u uw voertuig met de minste tijdsinvestering voor de beste prijs.

Van Baaren caravans en campers

Van Baaren caravans en campers is dealer van Adria en Sun Living kampeerauto's. In hun showroom hebben zij verschillende modellen van deze beide merken staan. Naast de verkoop verhuren zij ook kampeerauto's, en hebben zij een werkplaats voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en monteren van accessoires. Zij zijn een aangesloten schadeherstelbedrijf van Aveco verzekeringen en de NKC, en zijn Bovag gecertificeerd.

CFH Care For Hair

CFH Care For Hair is de kapper die een luxe haarervaring biedt voor een betaalbare prijs. Met een ambitieus en enthousiast team is CFH de kapsalon die bekendstaat om de liefde voor haar klanten. Dit maakt het elke keer een feest om naar CFH toe te gaan.

Financieringsgilde

Als ondernemer alles weten over jouw zakelijke financiering. Financieringsgilde regelt dit.
Ben je op zoek naar de meest geschikte bedrijfsfinanciering voor je onderneming? Ontdek bij Financieringsgilde hoe je de juiste keuze maakt tussen verschillende financieringsopties, wat de voor- en nadelen zijn, en hoe je de beste voorwaarden kunt verkrijgen.

In een persoonlijk gesprek geven ze je inzicht in hoeveel je kunt lenen en krijg je een indicatie van voorwaarden en tarieven. Natuurlijk ontvang je na afloop een vrijblijvend aanbod voor een volledige begeleiding van jouw aanvraag.

Lokettaria

Lokettaria is een onbemande verkoop locatie die in staat is zelf snacks te bereiden en die te verkopen met een broodje en saus via de loketautomaat aan de consument. Door de toepassing van kunstmatige intelligentie berekend de Lokettaria zelf of er voldoende voorraad voor de gehele dag beschikbaar is, of de loketautomaten voldoende gevuld zijn, en minimaliseert hij verblijftijd overschrijdingen. Registratie en controle van Verblijftijden, Olie, Houdbaarheid, en reiniging werkzaamheden worden ook uitgevoerd door de Lokettaria. Attractie waarde verhogend werkt ook de glazen wand die voorbijgangers een kijkje in de volledig geautomatiseerde keuken kan geven.

NEON 83

NEON 83 heeft al 40 jaar ervaring in de lichtreklame en beletteringsbranche in Nederland en België.

Social Leisure

Social Leisure is het sociale alternatief voor de exploitatie van maatschappelijk vastgoed zoals (binnen)sportaccommodaties, zwembaden, theaters en buurthuizen. Zo is Social Leisure de drijvende kracht achter onder andere Langedijk Actief, Heiloo Actief en Schagen Actief – onze zogenaamde ‘eigen’ exploitaties. Daarnaast is Social Leisure leverancier van diensten aan allerlei sportbedrijven, gemeenten en eigenaren of beheerders van maatschappelijk vastgoed – zonder betrokken te worden in de exploitatie.