Sponsors


Phidra accountants en adviseurs

Phidra is een jonge en dynamische dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeels- en HRM-ondersteuning, administratie en interim-oplossingen met professionals die in diverse disciplines actief zijn. Of beter gezegd: proactief zijn. Vanuit onze deskundigheid kijken we niet alleen terug op behaalde resultaten, maar we richten onze blik vooral vooruit. Hoe kan het beter? Kritisch zijn waar het moet, adviesgericht waar het kan. Phidra heeft kantoren in Haarlem en Alkmaar.

Coba Elektro B.V.

Cobaelektro levert vakkundige installatie en geeft advies voor elke situatie. Is het een nieuwbouw project, renovatie van bestaande woningen, het installeren van zonnepanelen, of het installeren van beveiliging/ camera’s en domotica. Coba Elektro onderscheidt zich door de korte communicatielijnen, flexibel en zij spelen snel om op uw wensen. Geen groot en log hoofdkantoor, maar directe beschikbaarheid van onze mensen, en direct contact. Uiteraard ziet de klant dit terug in snelheid van opleveren en lagere kosten.

Hot ITem

Hot ITem is in 1998 gestart vanuit de filosofie dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei van de medewerker, onze klanten en onze organisatie. In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat deze filosofie écht werkt. We staan voor een scherpe aanpak waarin we doorbraken creëren op het gebied van prestatieverbetering met behulp van data. Daarbij rusten we niet voordat de oplossing is geïmplementeerd en de baten door de klant zijn geïncasseerd.

We inspireren de ondernemers binnen organisaties en helpen ze hun strategische doelen te bereiken. Dit doen we op verschillende vakgebieden zoals Marketing, Sales, Finance, HR, Business Intelligence, Projectmanagement en Operationeel management.

Eyemation

Eyemation beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebeid van industriële automatisering en is up to date op het gebied van de nieuwste normen, richtlijnen en technieken. Naast de bij vele aanwezige theoretische kennis beschikt Eyemation ook over een zeer ruime praktische kennis opgedaan in de industrie door ook zelf als eindgebruiker met de installaties en materialen te werken.

Stanza Bouw B.V.

Stanza Bouw BV heeft zich gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en commercieel vastgoed. Deze periodieke werkzaamheden voeren wij uit voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele (en particuliere) beleggers en verenigingen van eigenaren in geheel Nederland. Het totale woning-en winkelbestand in de onderhoudsportefeuille van Stanza Bouw BV omvat zo'n 2600 woningen en circa 230.000 m2 winkeloppervlakte. Binnen het totaalonderhoud worden ook totaalrenovaties uitgevoerd zoals het turnkey opleveren van winkels, woningen en kantoren.

REYEZ!

REYEZ! is een creatief digitaal bureau dat concepten bedenkt, creëert en ontwikkelt. Met veel passie combineren we creativiteit met de nieuwste technieken om merken en mensen te verbinden. Altijd met focus op de juiste gebruikerservaring en het behalen van jouw doelstellingen.

Social Leisure

Maatschappelijke leisure-accommodaties worden vaak gezien als kostenpost voor de gemeente, of worden geëxploiteerd door een grote partij die geen banden met de gemeenschap heeft. Social Leisure Coöperatie (SLC) wil dat maatschappelijke leisure-accommodaties weer stevig en zelfverzekerd in handen van de gemeenschap komen. SLC draagt daarom een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel uit en wil lokale krachten landelijk verenigen. Op die manier creëert SLC sociale impact: met lokale aandacht en landelijke daadkracht!

Bedrijfswagenland.nl

Op Bedrijfswagenland.nl kunt u uw gebruikte bedrijfswagen of vrachtwagens eenvoudig en snel online veilen. Na uw aanmelding plaatst u in een handomdraai uw tweedehands bedrijfswagen of vrachtwagen op de site. Deze is dan zichtbaar voor meer dan 300 actieve kopers. Zo verkoopt u uw voertuig met de minste tijdsinvestering voor de beste prijs.