Kinderfeestje


Een keer iets anders dan een standaard (verjaardags)feestje?

Een feestje met actie, spanning en sensatie kom je vieren bij BMX vereniging De Kley-Drivers

Lekker buiten met je vrienden en vriendinnen fietscrossen op het BMX-circuit in Zuid-Scharwoude. Op dit circuit kun je een (verjaardags)feestje of clinic organiseren. Vanaf ongeveer 8 jaar ben je van harte welkom.

Natuurlijk is het ook leuk om te organiseren met je familie, (sport)team of collega’s. De vereniging heeft handschoenen, helmen en BMX fietsen staan en beschikbaar voor het feestje of clinic.

Op de afgesproken datum en tijd verwelkomen we je met je gezelschap op het BMX-circuit van De Kley-Drivers. Daar starten we met een korte uitleg van de sport en zullen de helmen, handschoenen en fietsen worden verdeeld. Dan gaan we oefeningen doen en gaan diegenen die dat durven de baan op.

 

Kosten:
De kosten per feestje bedragen € 80,00 voor max. 10 kinderen, mochten er meer kinderen mee willen vieren, vragen wij additioneel € 8,00 per kind.

Hiervoor heb je het BMX-arrangement, incl. drinken en iets lekkers in de pauze. Verder is dit inclusief het lenen van fiets, helm en handschoenen.

 

Belangrijk om te weten:
Het is verplicht om een stevige lange broek (geen joggingbroek), een shirt met lange mouwen en sportschoenen te dragen.


Natuurlijk kunt u het feestje of clinic afsluiten door bij BMX Vereniging De Kley-Drivers te blijven eten. Voor € 3,75 per persoon kun je een patatje met frikandel, kaassoufflé of kroket bestellen. We verzoeken je dit graag aan te geven bij het reserveren van het feestje of clinic.

In totaal duurt het ca. 2 uur, waarvan ze 1 ½ uur op de baan bezig zijn.

 

Indien u zelf nog ideeën/vragen heeft, kunt u dit altijd met ons bespreken.
DUS.........HEB JE ER ZIN IN, STUUR EEN MAIL NAAR: clinic@kleydrivers.nl

 

Print hier uw Uitnodiging Kinderfeestje