Clinics


Heb je nog nooit op een BMX-fiets gezeten, maar wil je het wel graag leren? Dan biedt een clinic de ideale mogelijkheid. Tijdens onze BMX-clinics krijg je les van een ervaren instructeur.


Leer de skills van een expert en ontdek BMX-fietsen op een echte BMX-baan. Kies voor een BMX-clinic (workshop) voor een bedrijfsfeestje, vrijgezelle dag, vriendenweekend of familiedag. Gegarandeerd wordt dit dan hét feestje van het jaar waar ze nog het hele jaar over praten!


Een BMX-clinic is goed voor teambuilding, en even alles geven op de baan. Ben je nog op zoek naar een leuk idee voor je vrijgezellenfeest, dan is een BMX-clinic (aan het begin van de dag) een goede inkomer. Eerst even sporten en krachten met elkaar meten en daarna napraten en verder feesten. Ook als jij en je vrienden/vriendinnen zin hebben in een groepsactiviteit is een BMX-workshop een goed idee.


BMX of fietscross betekent: Bicycle Motor Cross (de X staat voor Cross). BMX is ontstaan doordat fietscrossers met hun kleine fietsen de motorcrossers gingen nabootsen en over motorcrossbanen reden en sprongen maakten. Het is een explosieve sport waarbij snelheid, behendigheid en fietsbeheersing centraal staat.


Leer de (basis) vaardigheden die centraal staan bij het BMX-en een aantal tricks in een BMX-Workshop. Ook als je al ervaring hebt kun je in deze clinic nog genoeg bijleren. Je krijgt uitleg van een ervaren BMX'er. Je wordt individueel gecoacht met tricks die je wil leren ongeacht je niveau.


De Clinics worden gegeven aan groepen tussen de 5 en 10 personen.

Neem contact op voor meer info en het boeken van een clinic via clinic@kleydrivers.nl.