Aanvragen knwu licentie


De licentieaanvraag dient iedere rijder/ouder/verzorger zelf te regelen via de site van de KNWU.

 

Hiertoe dient te worden ingelogd op mijnknwu.nl (zie op de site van de KNWU rechtsboven). Indien de inloggegevens niet bekend zijn, kan worden gemaild naar info@kleydrivers.nl. De inloggevens zullen dan vanuit de KNWU opnieuw gemaild worden. Indien alleen het wachtwoord niet meer bekend is, kan dit via de site van de KNWU opgevraagd worden (optie: wachtwoord vergeten?).

 

Na inloggen op mijnknwu.nl kan de licentie worden aangevraagd via de menuoptie licentie(s)/licentie aanvragen. Vervolgens de stappen doorlopen.

 

Kiezen voor:

  1. Wedstrijdlicentie
  2. Startlicentie of ander BMX-wedstrijdlicentie (Jeugd, Nieuwelingen, Junior, Elite)

 

LET OP: IEDERE RIJDER HEEFT MINIMAAL EEN STARTLICENTIE NODIG.

Een andere licentie dan de startlicentie is alleen nodig voor het rijden van nationale (Topcompetitie / NK) en internationale wedstrijden (EUC / 3-Nation Cup / EK / WK). Met de startlicentie kan worden deelgenomen aan het regionaal kampioenschap, de regiowedstrijden, clubwedstrijden en het NK Clubteams.

 

We hopen uiteraard vele rijders van onze vereniging te begroeten bij de Regionale en Nationale wedstrijden in eigen land! Vraag dan ook snel een licentie aan. Zie via deze link voor meer info over het aanvragen van de licentie, waaronder een checklist en stappenplan.