Winter training 2018-2019


Het wedstrijdseizoen zit er weer op, maar gelukkig bieden wij een wintertraining aan. Met een goede wintertraining kun je je prestaties en je conditie verbeteren om komend seizoen sterker van start te gaan.

 

De training word onder leiding van Tim Groen gegeven met hulp van Bob Jong en Jos Heimerikx.

 

De opzet van de wintertraining is als volgt:
Iedere training start met een warming up van ongeveer 10-15 minuten met bijvoorbeeld een stukje joggen of fietsen, daarna zal de basis van de training bestaan uit conditie, balans en kracht in de vorm van squads, lunches, push-ups, sprints, burpees, etc. Er zal een balans gepakt worden met trainingen met en zonder fiets.

 

Het zullen 10 trainingen zijn op de volgende zondagen van 10:30 tot +/- 12:00: 2 dec, 9 dec, 16 dec, 13 jan, 20 jan, 27 jan, 3 feb, 10 feb, 3 mrt & 10 mrt (bij heel erg slecht weer kan een training afgelast worden).

 

We hebben de volgende locaties op het oog om te training: Park van Luna, Strand van Luna, Geestmerambacht en mogelijk op de club zelf.

 

Trek sportieve kleding aan en afhankelijk van het weer handschoenen en een muts.

 

De kosten voor deze fantastische trainingen bedragen slechts €25,-

 

Voor de ouders die niet mee trainen zijn er plekken bij de trainingslocaties om een kop koffie te drinken en warm te blijven. Er zijn bij de locaties genoeg (gratis) parkeer gelegenheden.

 

Meld je nu snel aan om het seizoen 2019 fit en sterk te beginnen!!!!
Stuur een e-mail naar info@kleydrivers.nl onder vermelding van Wintertraining 2018/2019. Vermeld daarin de personen die de trainingen gaan volgen en een 06 nummer om een WhatsApp groep aan te maken.