Vrijwilligers gezocht!


Er zijn erg veel medewerkers nodig om een wedstrijd te organiseren. Het maakt eigenlijk niet uit of we het dan hebben over een BMX West of een Noord-holland Cup. Er zijn bij beide wedstrijden veel en dezelfde medewerkers nodig. Denk hieraan aan, Lijn jury, DNS, Starter, Parc-fermee en startheuvel medewerkers, baancommissarissen, fuikofficial, baanonderhoud, kantine medewerkers, omroepers, lopers, etc. Zelfs voor een clubwedstrijd zijn een deel van deze medewerkers nodig.


 

Voor enkele van deze functies is een officieel certificaat nodig. Graag zouden we als club richting een situatie gaan waarin we "self supporting" zijn, betekende dat we zelf voldoende gecertificeerde medewerkers hebben en niet afhankelijk zijn van oud-medewerkers of medewerkers van andere clubs.

 

Momenteel zijn we sterk afhankelijk van oud-gedienden, waarvan de kinderen niet eens meer lid zijn en van medewerkers die lid zijn bij andere clubs. Daar het steeds lastiger wordt om de volledige lijst met (gecertificeerde) medewerkers rond te krijgen zijn we per direct op zoek naar ouders, die tijdens een wedstrijd op de club als medewerker zouden willen helpen en dus bereid zijn om een klein stukje opleiding te willen doen en een certificaat te halen. Hierdoor kunnen we wedstrijden blijven organiseren voor onze rijders.

 

Interesse? Geef het aan bij een van de bestuursleden of meld het middels een mail naar info@kleydrivers.nl.