Update NK BMX


Via de onderstaand bericht willen we je nader informeren over het Oegema Logistics NK BMX 2020.

 

Inmiddels hebben we een teamtentplaats gereserveerd. Hier kunnen we als vereniging plaats nemen gedurende de wedstrijd. Onderstaand de overige informatie.


Inschrijving
Op maandag 7 september 12.00 uur is de inschrijving geopend via mijnKNWU. Tijdens de inschrijving dien je gelijk de betaling (€ 20), gegevens begeleider en het kenteken van de auto waarmee je komt in te vullen. Heb deze gegevens bij de hand voordat je gaat inschrijven. Inschrijven is mogelijk t/m 27 september 23.59 uur. Na deze deadline is inschrijven niet meer mogelijk

 

Alle klasses m.u.v. de sportklasse 17-24 en jongens/meisjes 6- schrijven zich in bij de wedstrijd genaamd Oegema Logistics NK BMX. De andere 2 categorieën kunnen zich inschrijven via de Pro Legends Cup in mijnKNWU.
Zoals begin van het jaar vermeld rijden de mannen 17-24 jaar in 2 verschillende categorieën, namelijk sportklasse (voor renners die niet voor titel rijden) en amateur (renners die voor NK titel rijden).

 

Op dit moment staat er in mijnKNWU een concept programma beschreven wat nog kan wijzigen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Het programma zal uiterlijk 30 september gecommuniceerd worden. We zullen aan de hand van de inschrijvingen de dag indeling gaan maken.

 

Het Oegema Logistics NK BMX telt niet mee voor kwalificatie NK/EK/WK 2021.

 

Reglementen en transponders
In de bijlagen zijn de reglementen van het NK toegevoegd. Zoals bekend zal het NK niet verreden worden met transponders i.v.m. de huidige corona omstandigheden. Op dit moment komen er vragen over het verkrijgen van de bestelde transponder. Bij de eerste topcompetitie wedstrijd in 2021 zullen deze uitgereikt worden. Door de huidige corona situatie willen we zo min mogelijk contactmomenten hebben bij het NK waardoor deze hier niet worden uitgegeven. In de bijlage vind je meer informatie hierover.
nkbmx.nl

 

Informatie en nieuws over het NK zal op nkbmx.nl gedeeld worden. Uiteraard wordt de nodige informatie ook via de mail verspreid.

 

Meehelpen met het Oegema Logistics NK BMX
Wij kunnen (vrijwillige) medewerkers gebruiken die helpen dit NK tot een succes te maken! Hiervoor kan je je aanmelden via nkbmx.nl.

 

Covid-19 maatregelen
Door Covid-19 zal het NK er anders uitzien. Het NK is toegankelijk voor de renners en zijn/haar begeleider. Publiek zal niet toegelaten worden. Om dit Oegema Logistics NK BMX plaats te kunnen laten vinden, hebben we de medewerking van afdelingen, verenigingen, ouders/begeleiders en renners hard nodig. Het is van belang dat een ieder zich aan de maatregelen en richtlijnen houdt die voorgeschreven worden. In de bijlage vinden jullie de Corona maatregelen. Mochten er wijzigingen plaats vinden wordt dit gecommuniceerd.

 

Livestream
Het evenement is niet toegankelijk voor publiek. We begrijpen dat iedereen toch graag naar zijn/haar rijder wilt kijken en helaas kan dit niet door de huidige omstandigheden.

 

We hebben goed nieuws, je kunt het NK bekijken via een livestream. Waar de livestream te volgen is zal in de week van het evenement gecommuniceerd worden.