Plaatsing reglementen en update kalender


We krijgen enkele vragen binnen over de kalender 2021, wat wij heel goed begrijpen. Helaas kunnen we hier nog geen update over geven. We zijn in overleg met de topcompetitie organisatoren wat de mogelijkheden zijn om hun wedstrijd te laten plaatsvinden. Dit is in elke regio anders en zijn we afhankelijk van de beslissing van de veiligheidsregio’s. Zodra hier mee duidelijkheid over is zal dit gecommuniceerd worden. De UEC heeft enkele wedstrijden verplaatst. Meer informatie hierover vind je op de uec.ch website en tevens in mijnKNWU.

 

In mijnKNWU kun je tevens een overzicht vinden van de vrije trainingen en open trainingen op Papendal. De inschrijving voor de vrije training gaat open op 31 maart, de open trainingen gaan altijd 2 weken voor de training open. Bij de open trainingen geldt vol = vol. Tijdens de open training zal een trainer aanwezig zijn die instructies geeft wat je gaat doen. Dit is dus geen vrije training.

 

Op onze website hebben we de volgende nieuwe reglementen geplaatst:

  • KNWU Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2021 (onder voorbehoud van de invloed die covid heeft op de wedstrijden)
  • KNWU NK BMX

Het reglement topcompetitie en kalender volgt zodra we meer duidelijkheid hebben vanuit de overheid en veiligheidsregio’s.