NK Clubs 2023


Op zondag 26 maart 2023 zal de NK Clubs plaatsvinden in Raalte. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we daar net als voorgaande jaren tijdens dit NK met veel Kley-Drivers aan de start zouden verschijnen!!

 

Het NK Clubs is voor iedereen met een startlicentie toegankelijk, dus iedereen die lid is bij de Kley-Drivers (wat iedereen is) kan dus meedoen; heb je nog geen startlicentie aangevraagd, doe dit dan via mijn KNWU.nl. Uiteraard dient dan ook een stuurbordnummer aangevraagd te worden.

 

Het inschrijfgeld zal worden voldaan door de club. Voor de rijders die normaal deelnemen aan de Noord-Holland Cup en/of BMX West Competitie een mooie mogelijkheid om eens een Nationale Wedstrijd mee te maken.

 

Wanneer je mee wilt doen, geef je dan op via de mail info@kleydrivers.nl o.v.v. NK Clubs - naam van de rijder en stuurbord nummer.

 

Zorg er wel voor dat je voor de wedstrijd het stuurbord nummer aangevraagd hebt en deze zichtbaar op de fiets gemonteerd is volgens de BMX Reglementen 2023. Tevens dient iedereen in een Clubshirt te rijden.

 

Zie voor verdere informatie: NKC – CRT Raalte