Mijnknwu 2.0


De KNWU is dit jaar over gestapt naar het nieuwe mijnknwu. Helaas zitten er op de achtergrond van het systeem nog enkele zaken welke nog goed werkend gemaakt moeten worden. Ze zijn hier hard mee aan de slag, maar hierdoor kunnen enkele zaken wat langer op zich laten wachten.

 

Graag verzoeken we alle leden om het profiel van de rijder goed te controleren, verder aan te vullen, dan wel te verbeteren.

 

Een bug die er momenteel nog is, is dat de barcode welke zichtbaar is wanneer je op je naam rechtsboven klikt, deze niet de juiste is (namelijk identiek voor iedereen). Hier wordt hard aan gewerkt om dit tijdig (voor de eerste wedstrijden) gecorrigeerd te hebben. Deze barcode is nodig om je in te schrijven bij een wedstrijd. Dit is namelijk je digitale basislidmaatschap pas (er worden dit jaar geen basislidmaatschap passen gestuurd - net als voorgaand jaar).

 

Inschrijven voor de BMX West wedstrijden en de 3-nation wedstrijden is ook nog niet mogelijk. Hou www.bmxwest.nl en www.bmxnederland.nl in de gaten voor het laatste nieuws hierover. Zorg dat je de dealine niet mist!

 

Mochten jullie vragen hebben, stuur dan even een berichtje naar info@kleydrivers.nl of spreek mede leden aan bij een training. We proberen daar waar we kunnen te helpen.