Licenties 2024


Momenteel is het mogelijk om de wedstrijdlicenties 2024 via de KNWU aan te vragen. De licentieaanvraag dient iedere rijder/ouder/verzorger zelf te regelen via de site van de KNWU. Hiertoe dient te worden ingelogd op mijn.knwu.nl.

 

Inloggen doe je met je KNWU-ID. Deze staat op je licentie 2023, maar is eventueel ook op te vragen via https://mijn.knwu.nl/account-vergeten. De inloggevens zullen dan vanuit de KNWU opnieuw gemaild worden. Indien alleen het wachtwoord niet meer bekend is, kan dit via de site van de KNWU opgevraagd worden (optie: wachtwoord vergeten?).

 

Na inloggen op mijn.knwu.nl kan de licentie worden aangevraagd via de menuoptie licentie(s)/licentie aanvragen. Vervolgens de stappen doorlopen. Let op het verschil tussen een startlicentie en wedstrijdlicentie.

 

IEDERE RIJDER HEEFT MINIMAAL EEN STARTLICENTIE NODIG.

 

Een andere licentie dan de startlicentie is alleen nodig voor het rijden van nationale en internationale wedstrijden (EUC / 3-Nation Cup / EK / WK). Met de startlicentie kan worden deelgenomen aan de Afdelingswedstrijden, regiowedstrijden, clubwedstrijden en het NK Clubteams.

 

We hopen uiteraard vele rijders van onze vereniging te begroeten bij de Regionale en Nationale wedstrijden in eigen land! Vraag dan ook snel een licentie aan. Zie via deze link voor meer info over het aanvragen van de licentie, waaronder een checklist en stappenplan.