Licenties 2023


Momenteel is het mogelijk om de wedstrijdlicenties 2023 via de KNWU aan te vragen. De licentieaanvraag dient iedere rijder/ouder/verzorger zelf te regelen via de site van de KNWU. Hiertoe dient te worden ingelogd op mijn.knwu.nl. Indien de inloggegevens niet bekend zijn, kan worden gemaild naar info@kleydrivers.nl. De inloggevens zullen dan vanuit de KNWU opnieuw gemaild worden. Indien alleen het wachtwoord niet meer bekend is, kan dit via de site van de KNWU opgevraagd worden (optie: wachtwoord vergeten?).

 

Na inloggen op mijn.knwu.nl kan de licentie worden aangevraagd via de menuoptie licentie(s)/licentie aanvragen. Vervolgens de stappen doorlopen. Kiezen voor:

  • Wedstrijdlicentie
  • Startlicentie of ander BMX-wedstrijdlicentie (Jeugd, Nieuwelingen, Junior, Elite)

 

LET OP: IEDERE RIJDER HEEFT MINIMAAL EEN STARTLICENTIE NODIG.

 

Met de startlicentie kan worden deelgenomen aan de Afdelingswedstrijden, regiowedstrijden, clubwedstrijden en het NK Clubteams. Een andere licentie dan de startlicentie is alleen nodig voor het rijden van nationale (Topcompetitie / NK) en internationale wedstrijden (EUC / 3-Nation Cup / EK / WK). 

 

We hopen uiteraard vele rijders van onze vereniging te begroeten bij de Regionale en Nationale wedstrijden in eigen land! Vraag dan ook snel een licentie aan. Zie via deze link voor meer info over het aanvragen van de licentie, waaronder een checklist en stappenplan.