Inschrijving NK Clubs


Op zondag 24 maart 2019 zal de NK Clubs plaatsvinden in Kampen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we daar met veel Kley-drivers aan de start zouden verschijnen!!

 

De volgende rijders hebben zich al ingeschreven:

Xander Bak, Christijan Bak, Ellemijn Bak, Vincent van den Berg, Sebastiaan van den Berg, Kees Duijs, Tim Groen, Jim van Haaren, Joey Heimerikx, Scott Heimerikx, Levi Hes, Roan Hink, Ryan Hoffer, Dirk Horsman, Sam Houtenbos, Jelte Jong, Bram Jong, Aaron Kok, Niek Ligthart, Borus Lutgerink, Sylian Modder, Jesper Modder, Sara Molenaar, Tim Slootstra, Mart van Stralen, Finn Termaat, Cas Termaat, Finn Visser, Tygo Visser, Jeffry Visser, Dinand Woerdman

 

Het NK Clubs is voor iedereen met een basislidmaatschap toegankelijk, dus iedereen die lid is bij de Kley-Drivers kan dus meedoen. Het inschrijfgeld zal gedragen worden door de club.

 

Wanneer je mee wilt doen, geef je dan op via de mail info@kleydrivers.nl o.v.v. NK Clubs - naam van de rijder en stuurbord nummer.

 

Zorg er wel voor dat er voor de wedstrijd het stuurbord nummer aangevraagd is en zichtbaar op de fiets gemonteerd is volgens de BMX Reglementen en dat de rijder in bezig is van een Clubshirt.

 

Meer informatie over de NK Clubs is hier terug te vinden.