Clubwedstrijden 2023


De data voor de clubwedstrijden voor 2023 zijn ingepland.
Zorg dat je de data meteen in de agenda zet, zodat je geen clubwedstrijd hoeft te missen.

 

  • Dinsdag 30 mei
  • Dinsdag 13 juni
  • Dinsdag 18 juli
  • Dinsdag 12 september
  • Zaterdag 15 oktober

 

Schrijf je snel in middels een mail naar info@kleydrivers.nl ovv "Clubwedstrijd - naam rijder - geboortedatum rijder - stuurbordnummer rijder". Mocht je geen stuurbordnummer hebben, dan zullen wij die toekennen voor de clubwedstrijden. Kortom, iedereen kan meedoen!

 

Bij de dag van de wedstrijd dien je de rijder alleen nog aan te melden bij de jury, zodat er bekend is welke rijders er aanwezig zijn en zodat we de wedstrijd soepel kunnen laten verlopen. Aanmelden mag vanaf 19.00 uur. De rijders hebben de mogelijkheid om nog even warm te fietsen waarna we de wedstrijden zullen starten (rond 19.30 uur).

 

Iedereen die lid is bij de Kley-drivers kan en mag meedoen en dit is natuurlijk een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijd opzet en het meten ten opzichte van je clubgenootjes. Dit is overigens ook een mooie gelegenheid voor de ouders/verzorgers om te proeven aan de taken van een baanmedewerker, starter, parc fermee medewerker, jury, lijn jury.

 

De laatste wedstrijd is op een zaterdag; we zullen dan namelijk ook de huldiging aansluitend hebben!

Wil je hiermee helpen, laat dit dan ook weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Graag ook aanmelden middels een mail naar info@kleydrivers.nl.