Clubwedstrijden 2021


Nu de wereld weer een beetje open gaat, vinden we het echt tijd worden voor een aantal clubwedstrijden! We hebben besloten een kleine competitie van 3 wedstrijden te gaan rijden, te weten op:

 

  • dinsdag 28 september
  • dinsdag 12 oktober
  • zaterdag 6 november

 

Zorg dat je de data meteen in de agenda zet zodat je geen Clubwedstrijd hoeft te missen. Schrijf je snel in middels een mail naar info@kleydrivers.nl ovv "Clubwedstrijd - naam rijder - geboortedatum rijder - stuurbordnummer rijder"

 

Bij de dag van de wedstrijd dien je de rijder alleen nog aan te melden bij de jury, zodat er bekend is welke rijders er aanwezig zijn en zodat we de wedstrijd soepel kunnen laten verlopen. Aanmelden mag vanaf 18:45. De rijders hebben de mogelijkheid om nog even warm te fietsen waarna we de wedstrijden zullen starten.

 

De finalewedstrijd op zaterdag 6 november start om 13.00 uur met de inschrijving. Uiteraard volgt na de wedstrijden de prijsuitreiking van dit (korte) seizoen!

 

Iedereen die lid is bij de Kley-drivers kan en mag meedoen en dit is natuurlijk een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijd opzet en het meten ten opzichte van je clubgenootjes.

 

Dit is overigens ook een mooie gelegenheid voor de ouders/verzorgers om te proeven aan de taken van een baanmedewerker, starter, parc fermree medewerker, jury, lijn jury. Wil je hiermee helpen, laat dit dan ook weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Graag ook aanmelden middels een mail naar info@kleydrivers.nl