Clinic #opPapendal op zaterdag 1 mei


De clinic die we op 11 april zouden organiseren moesten we helaas afgelasten als gevolg van de conditie van de baan op Papendal. Het is ons echter gelukt om deze te verplaatsen naar zaterdag 1 mei. We hebben dan de baan tot onze beschikking van 14.45 uur tot 16.45 uur.

 

We hebben de trainers John van Gorkom en Jorg de Louw vast weten te leggen. John, de vader van Jelle, geeft al jaren training onder andere voor de vereniging in Haaksbergen. Jorg de Louw is een oud-bmx'er en na zijn actieve carrière ook als coach/trainer van verschillende factoryteams aan de slag gegaan, o.a. GT en Crupi. Jorg begeleid momenteel een aantal BMX-rijders en geeft dikwijls clinics.

 

Let op: Helaas mogen we de 8 meter heuvel niet gebruiken!

 

De rijders die zich hadden aangemerkt voor de clinic van 11 april, krijgen voorrang om op 1 mei deel te nemen. We gaan er dan ook vanuit dat de volgende rijders volgende week zullen deelnemen: Levi Hes, Twan van Dorp, Koen en Tim De Graaf, Scott en Joey Heimerikx, Dinand Woerdman, Bram en Jelte Jong, Roan Hink, Iwan Voorrips, Christijan en Xander Bak, Xem van Baaren, Luna en Kelvin Stam, Mart van Stralen, Aaron Kok, Bart Veldboer, Boris Lutgerink, Joshua de Geus en Noor Brons.

 

Mocht je verhinderd zijn volgende week, dan verzoeken we je af te melden via info@kleydrivers.nl. Dit betekent dat we vooralsnog nog 2 plekken over hebben voor de clinic. Wie nog wil kan zich melden via info@kleydrivers.nl.

 

Kosten zijn slechts € 15 per clinic. Van belang is in ieder geval dat je je licentie (wedstrijdlicentie / startlicentie) bij je hebt en kan tonen (mag ook door begeleider). Ouders en/of begeleiders zijn welkom (maximaal 2 per deelnemer) en kunnen de clinic naast de baan. Houdt daarbij rekening met de anderen aanwezigen in overeenstemming met de bekende COVID-19 regels.

 

Parkeren kan nabij het BMX-circuit. Bij binnenkomst van het Sportcomplex Papendal ga je rechtsaf na de slagbomen. Daarna volg je onderstaande route in het rood op de plattegrond.