Clinic-alert: trainen #opPapendal


Het valt niet mee om nog een plekje te bemachtigen in het verhuurschema van de BMX baan op Papendal. Maaaaar, het is ons weer gelukt!!! Zou het WK dan echt doorgaan?? Dan is dit een mooie gelegenheid om de baan te verkennen, maar natuurlijk ook voor alle andere rijders die een wedstrijd- of startlicentie hebben die het WK niet rijden.

 

Op 11 april hebben we het circuit tot onze beschikking van 10.15 uur tot 12.15 uur. Trainer is dan weer onze Noud Verstegen, ex-BMX'er en inmiddels actief als fysiotherapeut. Noud heeft veel ervaring in de (top)sport. Zelf is hij jarenlang actief geweest op Topsport niveau BMX (Josh BMX-team) en ook is hij actief als trainer. Noud weet hoe of wat en schroomt niet zelf de fiets te pakken om het even voor te doen.

 

Het is verplicht om in je clubshirt te rijden, dus zorg dat je deze bij je hebt!

 

Aanmelden voor de trainingen kan via info@kleydrivers.nl. AANMELDEN VOOR ZONDAG 4 APRIL 

Kosten zijn € 15 per clinic. Maximaal 24 rijders per clinic. Vol=Vol

 

Ook dien je je licentie (wedstrijdlicentie / startlicentie) bij je te hebben. Deze dien je op verzoek te kunnen tonen aan een medewerker van Sportcentrum Papendal (mag ook door begeleider).

 

Ouders en/of begeleiders zijn welkom (maximaal 2 per deelnemer) en kunnen de clinic volgen op de baan. Houdt daarbij rekening met de anderen aanwezigen in overeenstemming met de bekende COVID-19 regels.

 

Parkeren kan nabij het BMX-circuit. Bij binnenkomst van het Sportcomplex Papendal ga je rechtsaf na de slagbomen. Daarna volg je onderstaande route in het rood op de plattegrond.